Om pe pamant

Posted on decembrie 10, 2006

0


… asta era formula pe care o foloseam în copilărie când jucam leapşa pe cocoţate şi urma să dăm leapşa mai departe. Eh, într-un vis al meu am fost prins pe o insulă pusite şi mi s-a dat leapşa. Dacă ar fi după mine, cele 5 cărţi pe care le-aş lua cu mine pe insula ar fi cărţi din care aş putea trage învăţături în ceea ce priveşte viaţa în sălbăticie, de orice fel ar fi ea:

1. Neandethal [John Darnton] – o civilizaţie de neanderthalieni este descoperită în munţii din Tadjikistan şi este pe punctul de a schimba faţa civilizaţiei.

2. Robinson Crusoe [Daniel Defoe] – ghid util de supravieţuire :).

3. Amintiri din casa morţilor [Dostoievski] – şi aici susţin alegerea făcută (în circumstanţele date) cu un citat: Nimic nu e mai îngrozitor decât să trăieşti într-o lume străină de tine.

4. Wheels of terror [Sven Hassel] – no comment.

5. Convoiul 42 [Ervan Bergot] – Dien Bien Phu, lagăre de concentrare şi lupta pentru supravieţuire într-un astfel de mediu; omul care nu se educă devine o fiinţă diabolică inteligentă.

Caut să dau leapşa pentru: Cake in my ear, Zmeu & Idei de împrumut

P.S. Şi ca să răspund întrebării lui Paul, pozele pe care le-aş lua cu mine ar fi mult prea personale pentru a putea fi amintite aici. 🙂

Reclame
Posted in: Uncategorized